شناسايي عوامل كليدي موفقيت سيستم مديريت دانش در دانشكده ها

با ورود به هزاره سوم شاهد تغييرات شناسايي عوامل كليدي سيستم مديريت دانش در دانشكده هاسريع در فن آوري ها و شدت پيچيدگي محيط هستيم؛

در چنين شرايطي، ايجاد مزیت رقابتي استراتژيك نيازمند نوع جديدي از سازمان هاست كه قابليت ايجاد دانش كيفي را داشته باشند. به همين دليل از مديران انتظار مي رود كه درك عميقي از تحولات سازماني داشته باشند.

 عملكرد سازمان ها را از طريق سرمايه گذاري در پروژه هاي مبتني بر دانش ارتقا دهند. مهمترين گام در اين خصوص بررسي عوامل مهم در پياده سازي مديريت دانش و شناسايي تنگناهاي آن است.  براساس تحقیقات بعمل آمده از مراکز معتبر کشوری چنین نشان مي دهد كه عوامل كليدي موفقيت سيستم مديريت دانش در دانشكده ها و موسسات آموزش عالي  عبارتند از: توسعه منابع انساني، جهت گيري استراتژيك دانايي محور، زير ساخت سيستم هاي اطلاعاتي، فرهنگ مشاركتي،تبعیت کردن ، ارزيابي و انتقال دانش، و درگيري افراد است.

بهترین خوبی شبکه های اجتماعی مجازی

بزرگترین خوبی شبکه های اجتماعی مجازی ارتباط بهتر است. دانش‌آموختگان می‌توانند در هر زمانی از طریق پیام در شبکه های اجتماعی با هر فردی ارتباط برقرار کنند. آنها می توانند از طریق تلفن هوشمند، تبلت یا سیستم رایانه ای خود از چنین پلتفرم هایی استفاده کنند و می توانند سؤالات خود را مبادله کرده، تماس تصویری یا تماس تلفنی برقرار نمایند. اگر دانش آموخته ای در انجام تکالیف خود گیر کند، همیشه می تواند با دوستان یا اساتید خود ارتباط برقرار نماید. آنها نیازی به صبر کردن و ملاقات حضوری با استادو یا معلم و مربی ندارند. رسانه های اجتماعی با ارائه پشتیبانی با به اشتراک گذاری اسناد و همچنین از طریق Google Drive Box، Google Docs، یادگیری را ترویج می دهند. برخی از اساتید حتی از طریق شبکه اجتماعی با دانش آموختگان خود ارتباط برقرار می کنند.                     

همچنین به جهت آموزش های بیشتر همراه تیم ما باشید و جهت مشاهده سایر امکانات تیم ما می توانید به وبسایت هدی رایانه زاگرس مراجعه نمائید.