زینب بیدار گر تاریخ

نام کتاب : زینب بیدار گر تاریخ

ناشر : حکمت فراز

نام مولف : حسین کردی

چاپ اول:1401

هزینه کتاب:

قرائت فاتحه هدیه به ساحت مقدس بانو صبور و مبارز، حضرت زینب(س) و پدر و مادر بزرگوار نویسنده می باشد.

حسین کردی متولد 1360 در بروجرد است. از دوران نوجوانی علاقه به نوشتن و تحقیق باعث شد اولین کتاب خود را در 17 سالگی به چاپ برساند و در 19سالگی  عنوان جوان ترین نویسنده بین المللی را کسب نماید. از ایشان تاکنون 14 عنوان در زمینه های مختلف به چاپ رسیده که برخی از این آثار به زبانهای عربی و انگلیسی نیز ترجمه شده است.  

دکتر حسین کردی

به خاطر موفقیتهای پی در پی و انتخاب 11 بار به عنوان جوان برتر کشور ، در سال 96 به عنوان جوان ترین چهره ماندگار ایران انتخاب گردید.ایشان در رشته های  کامپیوتر – حقوق- روانشناسی و مدیریت  تحصیل نموده و سالها در مقاطع مختلف مشغول به تدریس بوده است. در حال حاضر فعالیتهای ایشان در حوزه های آموزش – درمان و اشتغال متمرکز بوده و به فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی مشغول می باشد.

همچنین کاندیدای مقام مشورتی از شورای اقتصادی سازمان ملل گردید و نیز موفق به دریافت نشان صلح(نظام بین الملل حقوق زنان و کودکان) از دانشگاه بین المللی بیروت گردید. در طی سالهای فعالیت خود در عرصه های مختلفی ورود پیدا کرده و توانسته است ایده های خاصی را بنیانگذاری نمایند. 

گزیده ای کوتاهی از متن کتاب

بانوی قهرمان کربلا، فصاحت و بلاغت را از پدر و مادر گرامیش به ارث برده است، که کلامش (دون کلام خالق و فوق کلام مخلوق)است. هنگامی که سخن میگفت، گویی از زبان پدر ایراد سخن میکرد.  سخنانش در بازار کوفه و مجلس یزید و نیز گفت و گوهای وی با عبدالله  بن زیاد، بی شباهت به خطبه های امیر المومنین علی (ع) وخطبه فدکیه مادرش زهرا (ص) نیست. این خطبه ها در حالی  ایراد میشد که زینب داغ های فراوانی در سینه داشت؛ گذشته از آنکه تشنه، گرسنه و بیخواب بود، سختی سرپرستی کودکان و راه را نیز به دوش می کشید. َ بشیر بن خزیم اسدی می گوید: « در روز ورود این قافله، من نگاه کردم و زینب (س) دیدم باشد، من در آن روز هیچ زنی را که سرا پای وجودش شرم و حیا باشد،  در سخنرانی ناطق تر و تواناتر و چیره دست تر از زینب ندیدم . گویا در سخنرانی، شاگرد مکتب پدر بزرگوارش علی بود .»و...

جهت دانلود کتاب روی دکمه زیر کلیک کنید.